Telefoonnummer

0472501534

E-mail

info@praktijksvd.be

Openingstijden

Op afspraak

Ik ben Vicky Delen, mama van 2 prachtige kinderen en met een geweldige liefdevolle man die mij bijstaat in raad en daad.

In 2005 studeerde ik af in de zorg. Het was mij heel duidelijk dat “zorgen voor” echt mijn ding is. Met de nodige stress , ups en downs die erbij hoorde voelde ik dat het tijd was voor “zelfzorg”. Voor mij de rust in mijn hoofd. Er wordt altijd zoveel van ons verwacht en gevraagd, dat we onszelf dagelijks voorbij lopen. Een momentje voor mezelf was moeilijk te vinden … ‘ik moet maar door gaan’. In 2019 werd alle stress mij teveel, als resultaat een burn-out. Dit heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Ik wil eindelijk op zoek gaan, naar de dingen die voor mij een warm gevoel geven, waar het zorgenplaatje toch nog aan te pas komt, op een rustgevende positieve manier. Zo zette ik de stap in 2019 naar de basisopleiding shiatsu. Totaal onbekend voor mij. Shiatsu wat is dit? Een gevechtssport? Al snel werd mij duidelijk dat bij elke les dat ik volgde het gevoel van eindelijk thuiskomen in mezelf opkwam. Het gaf mij zo een enorme rust, en het is zo leerrijk. Geen stress wat ik allemaal nog “moet” doen na de les als ik thuiskom. Of na een stress volle werkdag, geeft een behandeling geven mij de rust die ik altijd al zocht. Alle stress ebt zo van mij weg. Wat een zalig gevoel. Na de basisbehandeling smaakte het enkel nog naar meer. De groei naar en in mezelf was een enorm pluspunt. Laat staan dat ik ook nog steeds voor andere kan zorgen op een aangename, ontspannende manier. Het is voor mezelf een enorme groei proces geweest in de positieve zin. Hoe zalig kan het zijn om “negatieve” dingen om te zetten in iets positiefs. Alleen het gevoel op zich al, maakt je een totaal ander mens. Iemand dat ik wil zijn. Woorden als rust, liefde, positiviteit, groeien, dankbaarheid, … komen allemaal in mij op als ik terugkijk naar waar ik nu sta.

Ik heb mijn kiempje geplant, in een oase van rust. Dit kiempje blijft groeien en bloeien tot iets moois, iets vertrouwd. Dit is wat ik jullie wil meegeven. Plant je kiempje en kijk welke groei en bloei dit jouw te bieden heeft.